Droomhuwelijk op het Zeeuwse strand van de Duitse Jana en Philipp 1
Droomhuwelijk op het Zeeuwse strand van de Duitse Jana en Philipp 1

Droomhuwelijk op het Zeeuwse strand van de Duitse Jana en Philipp

Lieve Jacomien,

Bijna 4 maanden zijn er al voorbij, sinds ons droomhuwelijk aan het strand van Westkapelle. Dankzij jou was onze dag onvergetelijk, voor ons en voor onze gasten.

Bij toeval kwamen we op de website van “van ver trouwen” tijdens de voorbereidingen van onze bruiloft aan het strand. Toen we elkaar voor de eerste keer telefonisch spraken hadden we gelijk een goed gevoel, je klonk spontaan en super aardig!

Ondanks de vele kilometers die ons van elkaar scheiden, was de organisatie absoluut geen probleem. Je was altijd bereikbaar voor ons en stond ons bij met raad en daad. Onze ontmoetingen met jou in Renesse waren altijd gezellig, we voelden ons echt op ons gemak bij je en konden nauwelijks wachten tot onze grote dag!

De Duitse ceremonie bij strandclub Zuiderduin was fantastisch, met een lach en een traan. Persoonlijker kan een ceremonie niet zijn.

Lieve Jacomien, nogmaals, heel veel dank uit de grond van ons hart, voor deze prachtige ceremonie en je liefdevolle werk ervoor en erna! Wij en onze gasten hebben genoten van jouw Duitse ceremonie in Westkapelle en denken met veel liefde terug aan onze dag.

Jana en Philipp

Foto credits Marie Lehnert Hochzeitsfotografie