¿Quién soy yo?
¿Quién soy yo?

Over trouwambtenaar Jacomien

Wie ben ik?
Jacomien Valk-Zevenbergen (1966) uit Renesse wat ligt op het mooie eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland.

Hoe omschrijf ik mijzelf?
Enthousiast, betrokken, storyteller, positieveling, levensgenieter, familiemens, ik lees graag romans, m’n lievelingsfilm is “pretty woman” en koken is ook echt mijn ding, het liefst de hele keukentafel vol familie en vrienden en er passen er heel wat aan! Ik geniet van strandwandelingen met de honden in weer en wind, mijn ritjes te paard langs het strand en in de zomer lekker in het zonnetje met een roseetje bij ons strandhuisje.

Mijn aller, allerliefsten en de beestenbende:
Mijn gezin: Ed, mon amour pour toujours en onze 2 kinderen en de hele beestenbende: onze bejaarde shetlander Herik, ons grote paard Oberon en mijn pony Filia. De hondjes Humpty Dumpty, echt een allemansvriend iedereen wil hem altijd mee naar huis nemen en BonBon onze spring in het veld!

Best job ever:
Trouwambtenaar / ceremoniespreker in de talen Duits, Frans, Engels, Spaans en Nederlands. Het voltrekken van tweetalige huwelijken met blote voeten in het zand aan het strand, op een mooi kasteel, in het bos, in jullie eigen tuin, ieder huwelijk is voor mij één groot feest!

Dream come true:
Het starten van “van ver trouwen” in 2012 en vanaf het begin allemaal mooie opdrachten van internationale bruidsparen in Nederland maar ook in het buitenland. Natuurlijk heb ik ook al heel veel prachtige Nederlandstalige huwelijken voltrokken. Ik vind het heerlijk om naar de bijzondere verhalen van bruidsparen te luisteren en dan de toespraak te schrijven, persoonlijk, met een lach en een traan, uit het hart geschreven, waar iedereen van kan genieten.